Forfatterskolen for Unge

Forfatterskolen for unge og FGK

Forfatterskolen for unge og Forfatterskolens talenthold er et af flagskibsprojekterne Kulturregion Midt- og Vestsjælland

Besøg Forfatterskolen for unge & FGK

Forfatterskolen for unge & FGK har deres egen hjemmeside, hvor du kan læse meget mere om deres aktiviteter
Forfatterskolen for unge & FGK

Forfatterskolen for unge i Midt- og Vestsjælland startede i 2012 med forfatterskole i otte kommuner. Udvidelsen i 2012 betød, at forfatterskolen blev et projekt i Kulturregion Midt- og Vestsjælland, der også er den største finansielle støtte. Statens Kunstfonds huskunstnerordning støttede forfatterskolen i de første år, og senest har forfatterskolen fået støtte af Kulturministeriets talentmiljøpulje. De deltagende kommuner betaler desuden et gebyr for at være med.

FGK– Forfatterskolens talenthold startede i 2017 som et to-årigt forfattergrundkursus, der samarbejder med andre GK-uddannelser. Da eleverne bor mange kilometer fra hinanden, er FGK ikke lokalt forankret men mødes på internater på lejrskoler, hytter og højskoler i løbet af året.

FGK er med i det nationale talentnetværk, samarbejder med Talent Holbæk, BGK, Sorø Akademi, Odsherreds Gymnasium og Vallekilde Højskole.